Niglos Elementit

Helposti asennettavat elementit säästävät työkuluja

NIGLOS -Eriste-elementti on varma ratkaisu moneen kohteeseen, esimerkiksi teollisuushalleihin ja maatalousrakentamiseen. Ne ovat keveytensä ja modernin ponttijärjestelmän vuoksi todella helppoja asentaa, ja lopputuloksena on tyylikäs ja ehdottoman tiivis julkisivurakenne. Elementtirakenne säästää työkuluja jopa 50 % perinteisiin menetelmiin nähden.

Polyuretaanielementit

Nigloksen PUR-eristeiset elementit ovat kustannustehokas ratkaisu rakennuksen ulkovaipaksi. Seinä- ja kattoelementit ovat ns. itsekantavia, joten ne kestävät pitkiäkin jännevälejä. Niitä voidaan myös käyttää sisäverhouslevynä, kun halutaan lisälämmöneristystä tai hygieeninen ja siisti sisäpinta esimerkiksi maatalousrakennukseen.

Elementin rakenne koostuu polyuretaanieristeestä sekä molemmin puolin olevasta pinnoitetusta profiilipellistä. Elementit ovat itsekantavia, joka mahdollistaa niiden asentamisen erityyppisiin runkoihin. Eristevahvuus, pellin vahvuus ja pintakäsittely valitaan asiakkaan tarpeen mukaan useista vaihtoehdoista.

Niglos-elementeissä on valmiina tehtaalla kiinnitetyt tiivisteet, joten ne eivät vaadi erillistä saumausta. Erillistä vesikatetta tai sisäverhousta ei tarvita.

Paloturvalliset Fireproof R/EI30 elementit P2-paloluokitus

Valikoimaamme kuuluu myös paloturvallisuudeltaan vaativampiin kohteisiin paloluokitellut PIR-eriste-elementit. Elementit on luokiteltu R/EI30-luokkaan.

Elementin rakenne koostuu PIR-eristeestä (polyisocyanurate) sekä molemmin puolin olevasta pinnoitetusta profiilipellistä. Elementit ovat itsekantavia, joka mahdollistaa niiden asentamisen erityyppisiin runkoihin. Eristevahvuus, pellin vahvuus ja pintakäsittely valitaan asiakkaan tarpeen mukaan useista vaihtoehdoista.

Miksi Niglos?

Yhteensopivat tuotteet
Omat ammattilaiset asentavat
Kirjallinen sopimus – kiinteä urakkahinta
Yli 10 vuoden kokemus

Korkea kotimaisuusaste:
Suomessa suunniteltu
Kaikki kantavat rakenteet Suomessa valmistettu
Suomalaiset asentajat

Luotettava Kumpaani -logo_verkkosivuille