Kattoelementit

Elementtikatto on helpoin tapa rakentaa valmis katto!

Kattoelementti 1001TS

Kosteusturvallinen ratkaisu: kattoelementin ydinmateriaalina on PIR-eriste, joka ei ime vettä. Työmaalla ei tarvitse tehdä mitään sääsuojauksia asennuksen ajaksi.

Paloturvallinen elementti – kattoelementeillä on jopa REI20 ja RE120-paloluokitus, joten ne sopivat P2-paloluokan kohteisiin sekä esimerkiksi tulityötiloihin. Palokäyttäytymisluokka on jopa B-s1,d0, ulkoiselle
palolle B ROOF (t1).

Helppo asentaa kevyen painon vuoksi. Elementtien pituus on aina määrämittainen. Pontissa ei tavallisesti käytetä massaa, koska elementissä on tehtaalla asennettu tiiviste. Kattoelementtiä ei tarvitse saumata.
Yhdellä nostolla saat kattoon sisäpinnan, eristyksen ja valmiin vesikatteen! Asennus onnistuu helpoiten soveltuvalla imukuppinostimella. Räystäällä on valmis leikkaus, johon asennetaan räystäslista ja tarvittessa rännikourut. Elementtiin on helppo asentaa lumiesteet, kulkusillat ja muut kattovarusteet.

Pitkäikäinen julkisivu: ulko- ja sisäpinnoissa on sinkitty teräspelti, jossa on kestävä maalipinnoite. Väri- ja pinnoitevaihtoehtoja on lukuisia. Pintojen pelti voidaan tehdä myös ruostumattomasta tai haponkestävästä materiaalista.

Kustannustehokas järjestelmä: kattoelementit ovat itsekantavia, joten ne kestävät pitkiäkin jännevälejä. CE-hyväksytty standardin EN-14509 mukaisesti. Suoritustasoilmoitukset (DoP) saatavilla pyynnöstä. Elementeillä on lisäksi hygieniasertifikaatti.