Seinäelementit

Energiatehokkaat kevytelementit seiniin, väliseiniin ja alakattoon. Ydinmateriaalina on PIR-eriste, jonka lämmönerityskyky on yli 50% parempi kuin villalla tai eps-eristeellä. Elementtivaippa on myös todella tiivis.

Paloturvallinen ratkaisu – elementeillä on jopa EI30-paloluokitus, joten ne sopivat myös P2-paloluokan kohteisiin sekä esimerkiksi tulityötiloihin. Palokäyttäytymisluokka on jopa B-s1,d0.

Helppo asentaa kevyen painon ja hyvän työstettävyyden vuoksi. Elementtien pituus on aina määrämittainen. Pontissa ei tavallisesti käytetä massaa, koska elementissä on tehtaalla asennettu tiiviste.

Pitkäikäinen julkisivu: ulko- ja sisäpinnoissa on sinkitty teräspelti, jossa on kestävä maalipinnoite. Väri-, profiili- ja pinnoitevaihtoehtoja on lukuisia. Pintojen pelti voidaan tehdä myös ruostumattomasta tai haponkestävästä materiaalista. Lisäksi on saatavilla elintarvikelaminaatti.

Kustannustehokas järjestelmä: seinäelementit ovat itsekantavia, joten ne kestävät pitkiäkin jännevälejä. Niitä voidaan myös käyttää sisäverhouslevynä, kun halutaan lisälämmöneristystä tai hygieeninen ja siisti
sisäpinta esimerkiksi elintarviketilaan.

CE-hyväksytty standardin EN-14509 mukaisesti. Suoritustasoilmoitukset (DoP) saatavilla pyynnöstä. Elementeillä on lisäksi hygieniasertifikaatti.

Seinäelementti 1003B

Ulkoseiniin, väliseiniin, sisäverhouksiin. Elementissä on valmiina tiiviste pontissa, eikä saumoja tarvitse erikseen tiivistää.

Seinäelementti 2003BI piilokiinnityksellä

Ulkoseiniin ja sisäverhouksiin. Elementissä on erikoispontti, josta se ruuvataan kiinni. Ruuvin kanta jää pontin sisään piiloon. Elementissä on valmiina tiiviste pontissa, eikä saumoja tarvitse erikseen tiivistää.

Seinäelementti Frigotherm 1003BC

Kylmähuoneisiin, pakkashuoneisiin ja ulkoseiniin. Elementin eristeytimessä on labyrinttipontti eristyksen parantamiseksi. Frigotherm-elementin toinen tai molemmat pontit tiivistysmassataan asennuksen yhteydessä.